Ett pålitligt företag när det är renovering på gång.

Äntligen har vi fått vårt hem renoverat utav Foxor Bygg. Vi började med att göra massa offert förfrågningar runt om på internet. Ungefär tio olika byggföretag valde att höra av sig till oss och boka in ett möte. En utav dessa var Foxor bygg som vi fick ett bra intryck utav redan när han ringde. Dom är trevliga och personliga och kan verkligen sin sak. När dem kom ut till oss och gick igenom vårt projekt så påpekade dem massvis med saker som vi inte tänkt på. När andra påpekade saker som gjorde att det skulle bli dyrare, påpekade Foxor saker som skulle underlätta för dem så vi kunde hålla nere kostnaden.

ROT-avdraget hade vi ingen större koll på innan vi påbörjade renoveringen. Byggföretaget vi anlitade var väldigt noga med att vi skulle förstå hur allt funkade och att det skulle bli rätt. Vi satt i ungefär två timmar och bara gick igenom hur det funkade med ROT som vi använde men dem berättade även om RUT.

byggbild

Vi fick även massvis med referenser som vi kunde ringa innan vi påbörjade renoveringen. Utöver alla dessa referenser vi fick så gick vi även in på deras hemsida och tittade lite där. Väl inne på foxor.se så såg vi flera andra projekt där vi valde att ringa upp kunderna utan Foxors medgivande. Även här blev vi positivt överraskade då samtliga var oerhört nöjda med arbetet som utförts.

Det hela startade med att vi skulle renovera vårt badrum. Vi fick bra kontakt med företaget och vi fick se alla behörigheter och ringa referenser så blev dem det självklara valet för oss. När vi väl blev klara med badrumsrenoveringen så kunder vi inte stanna. Vi valde då att anlita Foxor Bygg ytterligare en gång för en köksrenovering. Vi köpte då vårt kök på Sparkök i Malmö och lät sedan Foxor sätta i det. Något vi inte tänkt på är att ett nytt kök kräver mer än bara ett nytt kök för att det ska bli bra. Personalen på byggföretaget förklarade för oss att ett kök med ett gammalt golv och sunkiga tapeter är meningslöst. Då Foxor bygg inte ville göra jobbet om vi inte valde att renovera hela köket så tog vi in nya offerter igen. Efter att vi träffat mängder med byggföretag ifrån Skåne så såg vi att offerten vi fått utav Foxor på en total renovering låg på samma som vi fick utav dem andra bygg företagen på bara en liten renovering.

Vi kan inget annat än vart rekommendera Foxor bygg till alla som ska renovera men ha tummen mitt i handen.

Foxor bygg är ett byggföretag skåne